© 2019, Scklisura by Todor Dimov, All right reserved.
Share

International Outdor Festival 2019

Планинарската акција на врвот "Волчјак"

Планинарската акција на врвот "Волчјак"

На 03.02.2019(недела) учествувавме на планинарската акција на врвот "Волчјак" на Серта 1159 мнв.(највисок…

adminklisura February 10, 2019
Велосипедска тура св. Трифун 2019

Велосипедска тура св. Трифун 2019

Спортски клуб "Клисура" заедно со општина Демир Капија повторно ве покануваат на дружење…

adminklisura February 10, 2019
 • 53
 • 0
 • 53
 • 0
 • 41
 • 0
 • 51
 • 0
 • 59
 • 0
 • 51
 • 1