Scroll to top
adminklisura February 1, 2020
Велосипедска тура св. Трифун 2020

Велосипедска тура св. Трифун 2020

Спортски клуб “Клисура” заедно со општина Демир Капија повторно ве покануваат на дружење…

adminklisura December 10, 2019
International Outdoor Festival 2019
adminklisura February 10, 2019
Планинарската акција на врвот "Волчјак"

Планинарската акција на врвот "Волчјак"

На 03.02.2019(недела) учествувавме на планинарската акција на врвот “Волчјак” на Серта…

adminklisura February 10, 2019
Велосипедска тура св. Трифун 2019

Велосипедска тура св. Трифун 2019

Спортски клуб “Клисура” заедно со општина Демир Капија повторно ве покануваат на дружење…